100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cabriolet One 102
Bouwjaar 11.2017 -

Remschijven MINI MINI Cabriolet One

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI Cabriolet One

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL StabilisatorstangenGMC WielnavenSUZUKI Handremkabels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI Cabriolet past.

Geperforeerde remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Trillende remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.