100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cabriolet John Cooper Works 231
Bouwjaar 05.2015 -

Remschijven MINI MINI Cabriolet John Cooper Works

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI Cabriolet John Cooper Works, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem.

Geperforeerde remschijven

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MINI MINI Cabriolet

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.