100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MONTEGO 2.0 Turbo 150
Bouwjaar 10.1984 - 09.1990

Remschijven MG MONTEGO 2.0 Turbo

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MONTEGO 2.0 Turbo

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG MONTEGO komen. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de MG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Trillende remschijven

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN ABS sensorenCHEVROLET StuurkogelsMAZDA Remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.