100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MONTEGO 2.0 EFi 117
Bouwjaar 04.1984 - 09.1990

Remschijven MG MONTEGO 2.0 EFi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MONTEGO 2.0 EFi

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Elke MG MONTEGO heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Trillende remschijven

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Geperforeerde remschijven

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.