100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MIDGET 1.3 65
Bouwjaar 01.1967 - 09.1974

Remschijven MG MIDGET 1.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MIDGET 1.3

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad.

Trillende remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC DraagarmenBMW RemschijvenVOLVO Fuseekogels. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Geperforeerde remschijven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG MIDGET past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.