100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MIDGET 1.1 56
Bouwjaar 01.1964 - 12.1966

Remschijven MG MIDGET 1.1

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MIDGET 1.1

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Wij controleren altijd bij de MG MIDGET dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Trillende remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Geperforeerde remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Elke MG heeft een eigen VIN-nummer. Remonderdelen die samenwerken met de schijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.