100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGR V8 3.9 190
Bouwjaar 09.1992 - 12.1995

Remschijven MG MGR V8 3.9

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MGR V8 3.9

Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG MGR V8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Trillende remschijven

De casting moet uitwerken na het giet proces . Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU WiellagersDAIHATSU HandremkabelsDAIMLER ABS sensoren. Elke MG heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.