100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGF 1,8 i VVC 160
Bouwjaar 10.2001 - 03.2002

Remschijven MG MGF 1,8 i VVC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MGF 1,8 i VVC

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. De productie van remschijven is complex. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Geperforeerde remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Wij controleren altijd bij de MG MGF dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem.

Trillende remschijven

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.