100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGF 1.6 111
Bouwjaar 02.2000 - 03.2002

Remschijven MG MGF 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG MGF 1.6 past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemslangenMAZDA ABS sensorenSAAB Stabilisatorstangen. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MGF

Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Trillende remschijven

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.