100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGB GT 1.8 92
Bouwjaar 07.1965 - 11.1980

Remschijven MG MGB GT 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Zelf remschijven vervangen

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG MGB GT 1.8 komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Goedkope remschijven MG MGB GT

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.