100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGB Cabriolet 1.8 92
Bouwjaar 05.1962 - 12.1980

Remschijven MG MGB Cabriolet 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de MG MGB Cabriolet 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Zelf remschijven vervangen

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIDAFLEXUS. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Goedkope remschijven MG MGB Cabriolet

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.