100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGB Cabriolet 1.8 95
Bouwjaar 05.1962 - 12.1980

Remschijven MG MGB Cabriolet 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MG MGB Cabriolet 1.8

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEMERCEDES-BENZALFA ROMEOBUICK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG MGB Cabriolet komen.

Hoe werken remschijven

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Zelf remschijven vervangen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.