100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGB Cabriolet 1.8 97
Bouwjaar 06.1962 - 01.1980

Remschijven MG MGB Cabriolet 1.8

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MGB Cabriolet 1.8

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de MG MGB Cabriolet dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Trillende remschijven

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG komen.

Geperforeerde remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.