100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT 260 260
Bouwjaar 10.2003 - 07.2005

Remschijven MG MG ZT 260

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Geperforeerde remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemcilindersIVECO FuseekogelsPORSCHE ABS sensoren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG MG ZT 260 past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZT

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en Zimmermann Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.