100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT 1.8 T 16V 160
Bouwjaar 01.2003 - 07.2005

Remschijven MG MG ZT 1.8 T 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZT 1.8 T 16V

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Veiligheid staat voorop bij de productie. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG MG ZT past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG komen. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.