100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT 1.8 16V 120
Bouwjaar 01.2003 - 07.2005

Remschijven MG MG ZT 1.8 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZT 1.8 16V

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG MG ZT.

Trillende remschijven

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Geperforeerde remschijven

Elektrisch remmen wordt de toekomst. Wij controleren altijd bij de MG dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.