100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT- T 260 260
Bouwjaar 10.2003 - 07.2005

Remschijven MG MG ZT- T 260

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZT- T 260

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG MG ZT- T komen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Geperforeerde remschijven

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG past.

Trillende remschijven

Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.