100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT- T 2.0 CDTi 116
Bouwjaar 06.2002 - 07.2005

Remschijven MG MG ZT- T 2.0 CDTi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Roest is ook een apk afkeur. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. De productie van remschijven is complex. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG MG ZT- T 2.0 CDTi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De casting moet uitwerken na het giet proces . De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZT- T

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG WiellagersSEAT WielnavenLINCOLN Remslangen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke MG heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.