100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT- T 2.0 CDTi 131
Bouwjaar 11.2002 - 07.2005

Remschijven MG MG ZT- T 2.0 CDTi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC HandremkabelsISUZU RemtrommelsSEAT Remklauwen. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG MG ZT- T 2.0 CDTi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd.

Trillende remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZT- T

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.