100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT- T 180 177
Bouwjaar 02.2002 - 10.2005

Remschijven MG MG ZT- T 180

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZT- T 180

Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Trillende remschijven

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG MG ZT- T past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Geperforeerde remschijven

Elke MG heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.