100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT- T 1.8 T 16V 160
Bouwjaar 01.2003 - 07.2005

Remschijven MG MG ZT- T 1.8 T 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Elke MG MG ZT- T 1.8 T 16V heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG MG ZT- T past. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE RemschijvenINFINITI RemschoenenJEEP Remtrommels. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG

Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.