100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZT- T 160 160
Bouwjaar 10.2001 - 07.2005

Remschijven MG MG ZT- T 160

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZT- T 160

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG MG ZT- T, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf.

Trillende remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD SpoorstangBUICK ABS sensorenROVER Remschijven. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.