100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZS Hatchback 1.6 111
Bouwjaar 11.2001 - 10.2005

Remschijven MG MG ZS Hatchback 1.6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZS Hatchback 1.6

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Elke MG MG ZS Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD HandremkabelsSAAB WiellagersAUDI Spoorstang. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Geperforeerde remschijven

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG past. Een schijf en blok is een combinatie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.