100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG ZR 160 160
Bouwjaar 06.2001 - 04.2005

Remschijven MG MG ZR 160

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG ZR 160

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Geperforeerde remschijven

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG MG ZR komen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Trillende remschijven

Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Elke MG heeft een eigen VIN-nummer. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Rofren, Textar en ABS

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.