100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG TF 135 136
Bouwjaar 03.2002 - 12.2009

Remschijven MG MG TF 135

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MG TF 135

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ATE en ABS Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Trillende remschijven

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemcilindersDAF RemtrommelsLINCOLN Wielnaven. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke MG MG TF heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.