100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MAESTRO 2.0 Turbo 152
Bouwjaar 10.1988 - 09.1990

Remschijven MG MAESTRO 2.0 Turbo

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV DraagarmenDODGE StuurkogelsFERRARI ABS sensoren. Elke MG MAESTRO 2.0 Turbo heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MAESTRO

Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.