100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MAESTRO 1600 104
Bouwjaar 03.1983 - 09.1984

Remschijven MG MAESTRO 1600

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MG MAESTRO 1600

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Trillende remschijven

Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG MAESTRO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK FuseekogelsMINI StuurkogelsSAAB Wiellagers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.