100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470) X 250 d 4-matic 190
Bouwjaar 09.2017 -

Remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470) X 250 d 4-matic

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470) X 250 d 4-matic komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPAUDIINFINITIISUZUDAIMLERLINCOLN. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470)

Roest is ook een apk afkeur. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.

Zelf remschijven vervangen

Remschijven kopen voor een auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.