100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470) X 220 d 163
Bouwjaar 09.2017 -

Remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470) X 220 d

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470) X 220 d

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ X-KLASSE Open laadbak/ Chassis (470) past. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Zelf remschijven vervangen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank.

Hoe werken remschijven

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.