100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470) X 220 d 163
Bouwjaar 09.2017 - 05.2020

Remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470) X 220 d

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470) X 220 d

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470) komen. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIMITSUBISHILINCOLNOPELLAMBORGHINI.

Hoe werken remschijven

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Zimmermann, Pagid, Bendix, ATE en Brembo

Zelf remschijven vervangen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.