100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470) X 220 d 4-matic 163
Bouwjaar 09.2017 - 05.2020

Remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470) X 220 d 4-matic

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470) X 220 d 4-matic past. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ X-KLASSE (470)

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Hoe werken remschijven

Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASUBARUMAZDAPEUGEOT. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.