100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 119 CDI / 119 BlueTEC 4-matic 190
Bouwjaar 12.2014 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 119 CDI / 119 BlueTEC 4-matic

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 119 CDI / 119 BlueTEC 4-matic

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Zelf remschijven vervangen

Je kunt bij ons betalen via iDeal en Creditcard Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Hoe werken remschijven

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447). Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.