100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 116 CDI / 116 BlueTEC 4-matic 163
Bouwjaar 07.2015 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 116 CDI / 116 BlueTEC 4-matic

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 116 CDI / 116 BlueTEC 4-matic

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Elke MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Zelf remschijven vervangen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Veiligheid staat voorop bij de productie. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.