100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 111 CDI / 111 BlueTEC 114
Bouwjaar 10.2014 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 111 CDI / 111 BlueTEC

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Geperforeerde remschijven

Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447) 111 CDI / 111 BlueTEC dealer of de onderdelen passen op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Tourer (W447)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.