100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 126 258
Bouwjaar 09.2007 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 126

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 126

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Geperforeerde remschijven

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd.

Trillende remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.