100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123 224
Bouwjaar 06.2004 - 07.2008

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Elke MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123 heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Elektrisch remmen wordt de toekomst. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO WiellagersINFINITI StabilisatorstangenHYUNDAI Remblokken. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.