100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123 231
Bouwjaar 06.2004 - 07.2008

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken.

Geperforeerde remschijven

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Elke MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 123 heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bendix, Pagid en ABS Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.