100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 122 218
Bouwjaar 09.2003 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 122

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 122

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Trillende remschijven

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemtrommelsSKODA FuseekogelsLAND ROVER Stabilisatorstangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.