100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 120 CDI 204
Bouwjaar 07.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 120 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 120 CDI

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW StabilisatorstangenMAZDA WielnavenIVECO Handremkabels. Remschijven kopen voor een auto.

Geperforeerde remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Roest is ook een apk afkeur. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen.

Trillende remschijven

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) past. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.