100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 119 190
Bouwjaar 09.2003 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 119

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 119

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639). Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Geperforeerde remschijven

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Trillende remschijven

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.