100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 116 CDI 163
Bouwjaar 09.2010 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 116 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 116 CDI

Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639). Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Trillende remschijven

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER SpoorstangDAIHATSU StabilisatorstangenDAIMLER Stuurkogels.

Geperforeerde remschijven

Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.