100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI 150
Bouwjaar 09.2003 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Geperforeerde remschijven

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA DraagarmenMERCEDES-BENZ FuseekogelsCHEVROLET Spoorstang. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.