100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI 4x4 150
Bouwjaar 07.2006 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 115 CDI 4x4 past. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad.

Geperforeerde remschijven

De productie van remschijven is complex. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.