100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 113 CDI 4x4 136
Bouwjaar 09.2010 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 113 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 113 CDI 4x4 komen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

Trillende remschijven

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI SpoorstangOLDSMOBILE RemschoenenTOYOTA Remtrommels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.