100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 109
Bouwjaar 09.2003 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Geperforeerde remschijven

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Veiligheid staat voorop bij de productie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) komen. De casting moet uitwerken na het giet proces .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.