100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 116
Bouwjaar 09.2007 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een schijf en blok is een combinatie.

Trillende remschijven

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.