100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4 109
Bouwjaar 09.2007 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.