100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 110 CDI 95
Bouwjaar 09.2010 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 110 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen.

Geperforeerde remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Elke MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 110 CDI heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.