100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 109 CDI 88
Bouwjaar 09.2003 -

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 109 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 109 CDI

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Geperforeerde remschijven

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI DraagarmenDAIHATSU RemslangenLINCOLN Handremkabels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.