100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 123 231
Bouwjaar 06.2004 - 07.2008

Remschijven MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 123

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 123 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Trillende remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemslangenPLYMOUTH RemblokkenMASERATI Handremkabels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.